Anmälan till 9 juni 2018

Här passerar ni- fint va?

Här är länken till anmälan för 50 km i vacker terräng men läs gärna informationen nedan först.

Här är länk till anmälan för RunforPanzi i  Ursvik, 5 km och uppåt

Information för er som springer signaturloppet på 50 km:

Start 9.00

Var:  Start vid Björkebyskolans Sporthall, Barkarby, Järfälla

Mål: Ursviks Motionsområde, Sundbyberg, Stockholms Län (som förra året)

Distans: 50 km

Underlag: Både grus, asfalt, kohage, lite stenblock för att få den fina utsikten på bilden ovan men sista halvan är hyfsat flack och lättsprungen.

Bana: Sträckan följer den otroligt fina Upplandsleden till Kalhäll och går sen över till Järvafältet och Järvakilen till Sundbyberg och Ursviks Motionsområde.

Klasser: Dam/Herr. Vi kommer erbjuda möjligheten att springa en kortare distans i Ursvik – mer info om det längre fram.

Vätskestationer: Tre stycken vid cirka 15, 30 och 40 km samt att det finns vatten att fylla på längs vägen. Oroa er inte- vi kommer ta hand om er!

Anmälningsavgift: 600 kr vilket ger dig medlemsskap i Team RunforPanzi för 2018 där vi försöker ha minimalt med kostnader för att likt tidigare år slussa så mycket pengar vi kan till Panzisjukhuset i Kongo. 6153-609212648.) Vi hoppas att ni vill hjälpa oss samla in ännu mer än den obligatoriska anmälningsavgiften. Det är förstås varmt välkommet att skänka en slant även om man inte springer loppet!

Max antal löpare: 80 st

Funktionärer: Ja tack! Vill du eller någon du känner hjälpa oss med priser, insamling och/eller hjälpa till på plats så hör gärna av er till tjejmarathon@gmail.com

Följ oss på Facebooksidan ”Tjejmarathon” för mer information. Hjälp oss gärna sprida loppet i dina kanaler och varmt välkommen igen!

/ Annie och Madde o co