Stafett på Tjejmarathon- så funkar det!

Om 1,5 vecka är det dags för årets upplaga av . Vi arrangerar loppet för femte året i rad och vi kommer hålla till i Ursvik. Loppet är 50 km långt, 5 varv på milbanan i Ursvik men i år har vi även en nyhet, det går att springa loppet som ett lag, där 2-5 deltagare springer ihop och delar upp sträckan! Självklart är såväl kvinnor som män välkomna att springa loppet.

För att delta i stafettloppet behöver du inte ha ett helt färdigt lag. Det går jättebra att anmäla sig ensam, ange att man vill springa stafetten och sen sätter vi ihop lagen utifrån de som är anmälda. Ange i anmälan om du kan tänka dig att springa mer än en mil eller om 10 km är max.

Anmälan kostar 1400 kr oavsett om du springer hela distansen eller är en del av ett lag. 1000 kr går direkt till Panzisjukhuset i Kongo där våldtagna och förlossningsskadade kvinnor och barn (!) får hjälp, operationer, psykologiskt stöd och en chans att komma tillbaka till livet. 400 kr går till att alla deltagare får en t-shirt, ett pannband och ett superfint Flipbelt med vår logga #runforpanzi på.

Alla är välkomna och vi lovar att ta väl hand om er som testar att springa lopp för första gången på allra bästa sätt! Anmäler er gör ni här (länk). Välkomna!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s