Tjejmarathon 2016- recyclade nummerlappar och mer information om loppet

Hej alla!

Hoppas anmälda löpare är pepp inför årets GODaste lopp, hoppas fler är sugna på att anmäla sig och om inte- tillägna en promenad eller joggingrunda till vår insamling!

Peppa vänner, kollegor, familj att vara med här!

Angående nummerlappar, vi vill ju minimera mängden material vi använder så precis som förra året gäller att göra egna! Med återvunnet material.

Det ska synas ditt namn och ditt startnummer och den ska tåla lite regn.

Om du vet vilket jag du ingår i så kan du skriva det- om inte så lämna plats för att skriva en stor siffra på nummerlappen så gör vi det.

Pris? Alla är vinnare men finast nummerlapp vinner ett presentkort på en av de coolaste inredningsbutikerna vi vet- Telling Stories . med inriktning på unik och importerad färgglad inredning. De reser själva till Indien och köper hem grejer du inte hittar någon annanstans. Spana in deras fina webbshop!

Banan

Vi springer milspåret i Ursvik, markerat med grönt. Den är lättsprungen till underlaget sett men väldigt kuperad! Ett tips för loppet är att ta det lugnt utför för att inte trötta ut knän och lår men att träna på att just springa utförs under träning.

Goodiebag

Blir det inte! För att just undvika emballage men ett fint pannband, ett flipbelt och en t-shirt får alla löpare som deltar.

Under loppet- för åskådare

Vi kommer ha hjälp av våra fina vänner på Logout, Elin och Elin och de kommer hålla en brasa igång och du kan få grilla marshmallows, medhavd korv..burgare.. eller vad du tar med dig. Och prata skärmfri tid med två experter på området!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s