Anmälan till Tjejmarathon 2016

Direktlänk till anmälan men läs gärna nedan!

Varmt välkomna till den 5e upplagan av Tjejmarathon. Det tuffa, underbara roliga loppet för både kvinnor och män till förmån för Panzisjukhuset i Kongo.

Tjejmarathon står för att använda vår gemensamma kraft och uthållighet, springa för att vi kan, för att vi har det så bra och samtidigt stötta de som har det som värst.

Vi gör det år efter år genom att gå ihop och bli starkare och bättre tillsammans. Både i att orka längre, men även i våra ekonomiska muskler då vi samlat in över en halv miljon till sjukhuset genom åren. Vi hoppas att du vill vara med och i år så öppnar vi alltså för att springa de 5 milen tillsammans i stafett.

Allt om vad, hur och varför hittar du här.

Här är anmälningsformuläret.

De 400 kronorna som är anmälan till själva loppet kan du betala så snart det går. De 1000 kr / anmäld som vi vill ha till insamlingen har du till den sista i efterföljande månad på dig att samla in/donera. Fråga gärna på vår Facebooksida om tips på att samla in kr/km och annat- vi har ett gäng löpare som gjort detta under flera år på olika sätt!

Det är jullovstider och jag, Annie, sitter på landet utan bra uppkoppling. Madde är utomlands. Vi kommer att svara på alla frågor och funderingar så snart vi kan och enklaste sättet att få svar är att skriva på vår Facebookvägg. Ni kan även maila oss på tjejmarathon(@)gmail.com

Allt löser sig kan vi bekräfta efter fyra års erfarenhet och vi lovar att du kommer vara med om en fantastisk löp och ”dogood”upplevelse med oss.

Vi använder oss av #runforPanzi i sociala medier, vi delar träningsprogram varje vecka inne på Facebooksidan och vi svarar gärna på frågor runt träning och kost.

Tjejmarathon- årets GODaste lopp gör vi tillsammans. Varmt välkommen att vara med!

/ Annie och Madde

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s