Tjejmarathon 2016

Äntligen, här kommer all info om Tjejmarathon 2016! Vårt mål är att för varje år leverera det bästa Tjejmarathon hittills. Ribban höjs men det har gått bra so far. Nu står vi inför vårt 5-års jubileum och det är några saker vi förstås vill behålla men det blir lite nytt. Vi hälsar er alla varmt välkomna!

Team Tjejmarathon

Oavsett om du vill springa loppet eller ej kan du bli medlem i vår förening. Du får tillgång till våra månadsbrev, kan ställa frågor till oss i egenskap av löpcoacher och kostrådgivare, samt ett medlemspaket som du kan använda när du både är ute och springer, springer lopp eller gör vad som helst egentligen:

1 Pannband i årets färg

2 Ett Flipbelt som måste vara ett av de smartaste tillbehören oavsett aktivitet

3 En t-shirt. En ekologisk miljösnäll t-shirt. Mer info kommer om det.

4 Fyra stycken medlemsbrev per år där du i förhand kan ställa frågor du vill ha svar på, samt får tips och råd för kost, träning och återhämtning.

Springer du loppet är du automatiskt medlem i vår förening. Är du endast medlem kan du delta i andra lopp i vårt namn då vi är en rigistrerad förening.

Medlemsskap kostar 400 kr per år och betalas till det vanliga kontot. Märk med ditt namn och ”medlem”. Notera att utrustningen skickas ut under våren eftersom vi har en viss produktionstid att ta hänsyn till.

Anmälan sker via ett excelformulär som kommer finnas här under flik ” Medlemsskap/ anmälan” 1 januari 2016.

Tjejmarathon 2016-snart öppnar anmälan

Anmälan: Vi kommer släppa anmälan precis som vanligt 1/1 2016. kl 00.01. Anmälan släpps här genom ett inlägg på bloggen.

Datum: 21 maj

Tid: 17.00 (bekräftas längre fram men räkna med eftermiddag/kväll)

Distans: Som vanligt- cirka 50 kilometer.

Plats: Ursvik motionsområde i Sundbybergs Kommun, Stockholms Län.  Bansträckning återkommer vi med men vi kommer jobba på en längre varvbana.

Energi/support: Vi siktar förstås på att vara ekologiska och miljövänliga i år igen. Mer information kommer. Och ja- vår egna sportdryck kommer finnas!

Underlag: Elljusspår, lättsprungen bred stig och skogsväg. Bitvis ganska kuperat.

Kostnad: 1450 kr varav 450 kr är medlemsskap i vår ideella organisation. 1000 kr är den obligatoriska donation som varenda krona går till Panzisjukhusets arbete. Löpare har under åren samlat in denna summa och ofta mycket mer av vänner och andra personer i sin omgivning- tex 10 kr / kilometer osv. Både anmälningsavgift och allt du samlar in sätter du till vårt konto Handelsbanken 6153-609212648 i samband med din anmälan.

Sociala medier: För att hitta varandra, peppa och samlas runt den andemening som präglat  Tjejmarathon sen starten så använder vi hashtaggen #Irun4you samt #tjejmarathon .

Maxtid: 10 timmar.

Nyhet: Stafett!

Tjejmarathon kommer alltid vara 5 mil. Men en del av vårt motto är ju att göra saker tillsammans- för och med andra. Därför känns det logiskt och rätt att öppna upp för att kunna delta som ett lag. I ett lag är ni minst 2 och max 5 personer. Alla detaljer om detta kommer. Observera att anmälningsavgiften är 1450 per person oavsett antal i laget.

Anmälan för stafett öppnar förstås samtidigt som individuella anmälan men i separat formulär som kommer släppas i ett inlägg här på tolvslaget nyårsafton.

Träningsprogram till alla löpare

Vi vill gärna stötta de som tränar för vårt lopp, som vi vet kan kännas som en stor utmaning. Vi vill också välkomna de som aldrig sprungit så långt förut och därför så kommer vi lägga upp träningsprogram som tar er från runt 8 kilometer i dagsläget till 50 km i maj. Dessa läggs upp varje söndag på vår Facebooksida med start IDAG. Där kommer vi också arrangera frågestunder regelbundet samt dela tips som stödjer träningen.

Företagsengagemang

Starstruck Unlimited som arrangerar Tjejmarathon är en ideell förening som är registrerade hos Skatteverket. Som företag kan du tryggt stödja arbetet på Panzisjukhuset genom vår insamling. Annie och Madde kan också föreläsa hos ert företag om ämnen som kost, hälsa och träning utifrån önskemål och kostnaden går då direkt till insamlingen.

Vi är alltid intresserade av samarbetspartners som har en värdegrund och tjänst/produkt som relaterar till vårt arbete. Kontakta oss på tjejmarathon(@)gmail.com för kontakt.

Avslutningsvis vill vi förstås ha er hjälp att dela information om både loppet och insamlingen. Vi gör detta tillsammans och vi ser så fram emot ett till år av härlig löpning och dogood. In på Facebooksidan och gilla så du inte missar något.

Varmt välkomna till Tjejmarathon 2016!

 

_G1L7159

 

 

Det här inlägget postades i Information om loppet, Praktiskt runt anmälan, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Tjejmarathon 2016

  1. Ping: Hej på ett tag | synderskan

  2. Ping: Anmälan till Tjejmarathon 2016 | tjejmarathon

  3. Ping: Anmälan till Tjejmarathon 2016 öppnad! | tjejmarathon

  4. Ping: Funderar och planerar | trailflirt

  5. Märta skriver:

    Hej! Jag undrar om ni redan nu vet ungefär hur många varv det kommer att bli. För min del kommer en stor del av utmaningen att bli att vänja mig vid vid tanken på att springa samma bana om och om igen, så det hade känts bra att veta på ett ungefär. Ska man sikta in sig på ca fem varv eller tio?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s