Verksamhetsberättelse 2015

Tjejmarathon 2015 är över och vi närmar oss årets slut även om det finns utrymme för fler insamlingsinsatser . Det går att bidra med pengar, vi har pannband kvar till försäljning och det går att lämna bidrag till insamlingen genom vårt insamlingskonto. De slutgiltiga siffrorna är därför inte klara men här kommer en rapport på dagens läge.

Tjejmarathon 2015 gick av stapeln söndag den 14 juni på Knalleleden från Hindås till Borås. Banan var strax över 50 km och vi hade 23 löpare på startlinjen. Det var det minsta startfält vi har haft men insamlingen under året har ändå varit lika framgångsrik som vanligt.

Strax innan loppet passerade vi 100 000 insamlade kronor. I dagsläget ligger insamlad summa på 127 119 och insamlingen stänger den 31 december. Vårt mål är att innan årsskiftet nå 150 000 kronor.

Det har funnits flera kreativa sätt att samla in pengarna även om ”kronor per kilometer” är det vanligaste.

Loppet genomfördes även i år i fint väder, med starka och duktiga deltagare där alla utom en gick i mål som planerat, en tvingades tyvärr bryta. Vi hade fin hjälp av SOKs skidsektion samt Annmarie Nedavska och hennes crew som är arrangörer av bl a Sandsjöbacka trail, samt en hel hög duktiga funktionärer och två sjukvårdare, så de tre vätskestationerna tog väl hand om våra löpare.

Årets lopp var nästan helt ekologiskt och vi försökte verkligen tänka på miljö och emballage. Coop Forum i Borås sponsrade oss med ekologiska produkter till vätskestationerna och löparna fick göra sina egna nummerlappar av återvunnet material.

Vi vill igen tacka alla som stöttar insamlingen och engagerar sig och ser fram emot nya tag och nya idéer inför 2016!

Vill du bidra till vår insamling så är insamlingskonto följande:

Handelsbanken 6153-609212648

Hälsningar Annie och Madde

Tjejmarathon Panzisjukhuset-2 Tjejmarathon Panzisjukhuset-3 Tjejmarathon Panzisjukhuset-4 Tjejmarathon Panzisjukhuset-5 DSC06052 DSC06058 DSC06062 DSC06067

Det här inlägget postades i Information om loppet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s