Tjejmarathon goes ekologiskt!

Eftersom vi vill kalla oss årets GODAste lopp vill vi inte bara hjälpa de som har det svårt, inspirera nya ultralöpare, skapa löpareufori utan vi vill dessutom tänka på miljön och löparnas hälsa ett steg till. Vi tror inte att vi kommer få en KRAV-märkning direkt men vi vill göra det vi kan och vi vill gärna ha din hjälp!

Vi är så glada och stolta att ha Coop Forum Borås som sponsor. Coop har,som många känner till, ett stort utbud av ekologiska varor, bland annat genom egna märket Änglamark. Det gör att satsningen på ekologiska vätskestationer blir lättare att genomföra.

Men sportdryck då? Jo men den tänkte vi försöka blanda själva. Det går faktiskt att göra egen sportdryck och vi är båda ganska duktiga på kost så vi lovar att den blir något extra! Utöver det kommer det bjudas på ett genomtänkt utbud vid alla tre stationerna- mer information om det kommer men förra årets första station kan vara en hint:

Tjejmarathon © Anna Lilja  2014_06_08 3400 mejl

Vi nöjer oss förstås inte med bara energin under loppet utan ska försöka påverka alla delar som ingår i att arrangera detta logistiskt ganska utmanande lopp med 5 mil från A-B i terräng.

Har du idéer och förslag på hur vi kan bli mer eko är du varmt välkommen att kontakta oss!

Varmt välkommen till årets GODaste lopp i flera bemärkelser,

Annie och Madde

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s