Tjejmarathon 2015- snart öppnar anmälan!

Nu är det bara ett par dagar kvar tills anmälan för nästa års lopp öppnar. Vi är precis lika laddade och förväntansfulla som vanligt och efter årets succéinsamling har vi såklart ännu större planer och förhoppningar inför nästa år.

 

Givetvis strävar vi efter att göra vårt lopp lite bättre för varje år. Något som vi verkligen brinner för och som ni fick en försmak av i år är det här med ekologiskt på loppet. Vi började med en ekostation i år och ja, till nästa år siktar vi på att göra så stor del av loppet som möjligt ekologiskt och/eller ”grönt”. Stationer, transporter, nummerlappar, ja vi vill verkligen tänka genom hela kedjan! Mer info om detta kommer under hela våren men ni kan räkna med ett lopp som inte bara är årets godaste utan även årets mest eko.

Lite information inför er anmälan då:

 

Tjejmaraton går 2015 den 14 juni på Knalleleden från Hindås till Borås. Loppet är 50 km långt och går i blandad terräng.

Loppet är öppet för alla, såväl tjejer som killar.

Anmälan öppnar nyårsafton kl 24.00 dvs precis när det blir nytt år.

 

Anmälningsavgiften är 1400 kr varav 1000 kr går direkt till insamlingen, de övriga 400 täcker kostnader för loppet som inköp av mat till stationerna, hyra av buss, medaljer, pannband osv. Blir det något kvar av dessa pengar så går de också direkt till insamlingen ( i år blev det flera tusen över pga noggrann planering och återanvändning av material).

 

Ni har en månad på er att betala efter ni gjort er anmälan, sen släpps platsen till förste person på väntelistan. Glöm inte att ange ert namn vid inbetalning!

På nyårsnatten klockan 00.00.01 på det nya året släpper vi sedvanligt anmälningsförmuläret. Det kommer som ett inlägg här samt med länk på Facebook och Twitter.

Som vanligt så har vi 100 startplatser.

Varmt välkomna!

Madde och Annie

DSC04011

Tjejmarathon © Anna Lilja  2014_06_08 3400 mejl

Tjejmarathon © Anna Lilja  2014_06_08 3422 mejl

Det här inlägget postades i Praktiskt runt anmälan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s