Mer om loppet: Tävla med Craft och besök Sveriges första (?) ekologiska vätskestation!

pannband2014I år har vi riktigt fina samarbeten som gör att Tjejmarathon för det första och viktigaste kan ge än mer av anmälningsavgiften direkt till insamlingen men som också gör hela loppet lite roligare!

Den första ekologiska vätskestationen?

Coop är med oss som sponsorer igen! Vi kommer att få sponsring på  allt till vätskestationerna på Coop Forum i Borås och i år kommer den första av tre vätskestationer att vara fylld av ekologiska varor! Har du speciella önskemål för vad som ska finnas på vätskestationerna? Kommentera gärna nedan! Vi försöker dock tänka på både kostnad och miljö.

Sportdryck i övrigt är förstås Enervit likt tidigare år. Läs gärna mer om deras dryck och andra produkter här. Enervit är även med och lottar ut fem priser till alla som går i mål.

#Runlimitless- Tävla med Craft

Passa på att utnyttja att du tränar inför och ska springa ett lopp som verkligen är just limitless. Kampanjen handlar om löpglädje och att springa utan gränser. Det handlar mer om känslor och egna bedrifter snarare än att vara bäst och snabbast. Läs mer på runlimitless.se.

Det som krävs är en öppen profil på instagram och att du taggar foton med #runlimitless och #Craftsportswear. Tävlingen pågår till midsommar och du kan vinna ett års sponsorskap med Craft Sportswear vilket inkluderar kläder för alla årstider och väder, startbevis till lopp och löpcoachning. Det är ett ypperligt tillfälle att dokumentera både träning, lopp och målgång och få chans på allt du behöver för ett års löpning!

ATT SPRINGA ÄR ATT LEVA Men det behöver ju inte betyda att ju snabbare man springer desto mer lever man. Kanske är det tvärtom. Att den största njutningen infinner sig när man sänker tempot och vågar springa långsamt. När andningen är stabil och man flyter fram i en skön miljö, längs med havet, vid foten av ett berg eller varför inte på en stig i skogen?

SaraCraft

Väl i mål får du förstås medalj, och goodiebag med det nu traditionsenliga Tjejmarapannbandet (se bild överst). Är ni intresserade av att köpa fler så kostar de 100 kr och finns i tunna eller tjockare modell. Vi lottar även ut 5 årsprenumerationer från Runners World som också stöttat med annons om loppet under våren!

Olimp går in med BCAA (branched chained aminosyror) som är perfekt att peta i sig efter en sån utmaning som Tjejmarathon är samt lottar ut priser bland vinnarna. Hos oss är alla vinnare

Brämhults bjuder på juice, Coop donerar även  till goodiebagen och Scandic Crown Borås låter oss ha målgången utanför deras hotell.

Längs vägen kommer du bli påhejad av våra fantastiska volontärer som vissa rest långväga för att hjälpa till. Därtill SOK Knallen som ställer upp med folk. Funktionärer som sjukvårdare- utan er blir det inget lopp! Utan sponsorer: betydligt mindre pengar till insamlingen. Och utan er löpare- ja inget lopp då heller!

Vi ser så fram emot att träffa er nästa söndag!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mer om loppet: Tävla med Craft och besök Sveriges första (?) ekologiska vätskestation!

  1. jonna skriver:

    Hej!
    Är priserna utlottade, kan inte hitta vinnarna någonstans?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s