Promoe springer Tjejmarathon

Ni vet ju hur vi brinner för det vi gör och för kvinnorna i Kongo. Ni vet ju hur vi sliter för att skapa det bästa och härligaste loppet i Sverige, där alla som vill och vågar får chansen att utmana sig själva och samtidigt bidra till en mycket god sak, att hjälpa kvinnorna och barnen som kommer till Panzisjukhuset för att få vård och trygghet. Att se alla er löpare kämpa med både tuff träning och insamlingen är otroligt inspirerande och givetvis blir det ännu roligare när vi får stöd utifrån till vårt lopp.

 

Det är därför en otroligt stor glädje för oss att kunna berätta för er att ni kommer att få sällskap längs banan av ingen mindre än Promoe. Mr Longdistance runner himself kommer att träna för och genomföra loppet på precis samma premisser som övriga löpare och självklart håller vi tummarna. Han kommer att coachas fram till loppet av Madde och här i bloggen kommer ni också att få ta del av förberedelserna.

 

Mårten är en ganska van löpare och har bland annat sprungit Lidingöloppet och nyligen Kilimanjaro maraton så distansen i sig är inte oöverkomlig, men inför Tjejmarathon har vi satt ett ganska tufft tidsmål och träningsupplägget inriktar sig därför förutom på distans även på att få upp farten, samt givetvis att stärka upp kroppen med både styrketräning och rörlighetsträning. Dryga fem mil i terräng kräver sin man eller kvinna och precis som för alla er andra som kämpar med förberedelserna så är det viktigt att inte gå sönder längs vägen.

 

Vi lovar att uppdatera er om hur det går!

 

Promoe tjejmarathon löpning

Rörlighet och styrka, lika viktigt som att nöta mil. 

Promoe tjejmarathon löpning-3

 

Det här inlägget postades i Information om loppet, Sponsorer. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Promoe springer Tjejmarathon

  1. Ping: Promoe springer tjejmarathon- jag coachar |

  2. Det här är ju SÅ HIMLA KUL! 🙂 Heja!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s