4…3…2…nedräkningen har startat!

Nu är det bara drygt tre dygn kvar tills anmälan till Tjejmarathon 2014 öppnar. Klockan 00.00 på nyårsafton kommer ni att hitta en anmälningslänk här på sidan och då är det först till kvarn som gäller.

Vi arrangörer ser så mycket fram emot att få träffa er alla i sommar! Vi kommer självklart att finnas med er hela våren för pepp och stöd och ni kommer hitta massor av information och tips i bloggen som ni kan ta med er längs vägen, på era träningspass och i er mentala förberedelse. Vi tror att vi talar för alla när vi säger att tjejmarathon är en upplevelse utöver det vanliga. Gemenskap, glädje och mod är ord som kännetecknar loppet och upplevelsen kring det. Kärlek och empati är ord vi alla bär med oss längs resan, när vi påminner oss om varför vi gör detta.

We run for those who can´t

Så lyder vår målbild och vårt ”varför”. Vi hoppas att ni alla ska känna er delaktiga i det.

Precis som förra året har vi 100 startplatser. Det är vad vi bedömer att vi kan hantera på ett säkert och proffsigt sätt, vi är väldigt måna om att varje löpare ska få precis det stöd hen behöver och vårt fokus under loppet är förstås er säkerhet.

Ni kommer att ha upptill två månader på er att betala in anmälningsavgiften. Den ska betalas senast den sista i månaden efter den månad ni anmäler er. Den första i varje månad gör vi en avstämning på kontot och de som anmält sig men inte betalat in kommer tyvärr att förlora sin plats till väntande i kön. Detta för att löpare som får en plats ska ha chansen att förbereda sig för detta ganska långa och tuffa lopp i god tid.

Vi hörs igen om några dagar!

Madde, Annie och Johan

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 4…3…2…nedräkningen har startat!

  1. Ping: Träna och gör en god gärning « foraldrafitness

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s