Viktig info för er som är anmälda

Nu är det inte många dagar kvar och vi roddar med allt möjligt från att peppa er att samla in mer medel, till att ordna med logistiken runt loppet och mycket viktigt- planera inköp till matstationerna! Vi är så glada att Coop Forum i Häggvik sponsrar oss med 3000 kr! Tusen tack!

Vi värnar om miljön också och i år blir det en goodiebag i tyg från NEH. Vi har medvetet inte pushat så hårt för produkter då vi fick mycket över förra året. Vi vill inte varken släpa material eller överbliven mat som sen måste kastas och därför är det viktigt att vi så tidigt det går vet hur många löpare vi blir!

Angående nummerlappar

Vi har likt föregående år fått sponsring på tryck av nummerlappar, i år av PartnerPrint som gjorde våra fina skyltar förra året. Dessa skickas för tryck imorgon (torsdag 20e). Vi vill att ni ALLA går in på sidan där Startlista 2013 finns och ser att ditt namn står med och att det stämmer att du är anmäld/avanmäld. Vi vill inte trycka för många nummerlappar och inte köpa på oss för mycket mat. Stämmer inte informationen vill vi att ni mailar oss direkt på tjejmarathon(@)gmail.com

Dock önskar vi att ni alla springer förstås- vi lovar er en upplevelse utöver det vanliga och med vår rutinerade sistelöpare Peter så har ni sällskap hela vägen in till målet.  Vi vet och förstår att det är en utmaning men vore det inte det skulle alla ta sig 5 mil i terräng var och varannan dag! Ni har varandras och vårt stöd och hämta inspiration av alla de människor vi hjälper genom vårt lopp!

Vi ser fram emot att träffa er alla vid starten nästa lördag!

 

_G1L4434

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Viktig info för er som är anmälda

  1. Therese Henriksson skriver:

    Ser fram emot den 29:e med lite skräckblandad förtjusning! Det kommer att bli en grym dag på många sätt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s