Praktisk information inför loppet

Hej på er!

Nu börjar det närma sig! Idag är det exakt en månad kvar! Mycket frågor men vi betar av dem allt eftersom!

Vi tar det vi har nu så kan ni skriva frågor nedan- och vi svarar!

Ang starten

Det absolut bästa är att ni tar buss 676 från Tekniska Högskolan i Sthlm. Den går 07.35 och ansluter till buss 645 i Norrtälje för att sen gå till Drottningdal vid Roslagsbro IP där starten går. Då är ni där 09.00 och har tid att hämta ut nummerlappar, fylla på vatten, kissa och prata lite! Kika in på SL’s hemsida.

Där kan ni även lämna en väska med överdragskläder märkt med ert namn som sen följer med till målet tack vare vår fantastiske fotograf Göran.  Vi kommer att skicka ut en karta som ni kan skriva ut och ha med er.

Tidtagning sker med hederligt tidtagarur och på våra Garmins.

I startPM som kommer på måndag kommer det framgå mer detaljerad information om obligatorisk utrustning med mera.

Loppet är alltså ett A-B lopp vilket gör att eventuella bilar blir kvar vid starten och kan vara svåra att ta sig till efter loppet om ni inte har support. Har ni det och de kan tänka sig att hjälpa till under loppet- hör av er på vår mail!

Under loppet

Vi kommer ha tre stycken vätskestationer:

Den första vid Annas Allehanda i Norra Råda efter 15 kilometer. Den andra är vid Friskis&Svettis i Väddö och den tredje blir vid cirka 42 kilometer. Vi kommer servera Enervit sportdryck, vatten, kaffe, bananer, godis, bars, chips och annat. Har ni speciella önskemål rekommenderar vi att ni tar med det i egen ryggsäck. Support kan droppa en väska med ert namn vid vätskestationerna men vi vill ha så lite skräp som möjligt.

Apropå skräp så är det absolut förbjudet att lämna något som helst skräp efter sig längs banan.

Vi kommer ha två följebilar som följer med. En med sjukvårdare och så Göran som fotar förstås! Dessutom en sistelöpare. Vi passerar några bilvägar och riskfullt beteende medför omedelbar diskvalificering. Vi sätter säkerheten allra först!

I mål

Målet ligger precis vid havet i Grisslehamn. Vi kommer förstås att ta emot er där med medalj och kramar. Duschar finns i hamnen. Bussar tillbaka till Stockholm går 16.59 och 19.00. Som sagt- kika in på sl.se . Angående vad vi gör i mål kommer vi återkomma om det!

Tiden fram till loppet

Ni  har ikväll fått de sista träningsprogrammen! Vi rekommenderar ett tre timmar långt pass 2-3 veckor innan loppet. Sen trappar ni ned distansen men springer gärna ute i skogen och vänjer er vid terränglöpning!

Självklart hoppas vi också att Tjejmaragänget 2013 – ett betydligt större gäng än de som sprang förra året- ska kunna slå förra årets belopp i vår nya insamling. Och ni glömmer väl inte, förra året bröt ingen, så det kommer att gå lysande för er!

Ställ era frågor här eller bolla med varandra inne på Facebooksidan.

Vi fortsätter uppdatera med information och inspiration! Heja heja!

Hälsningar Annie och Madde

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s