Årets sponsorer

Nu börjar sponsorerna ticka in en efter en och vi tackar ödmjukast för all hjälp. Det är ni tillsammans med löparna som gör hela det här loppet och insamlingen möjlig!

Som guldsponsorer i år har vi nöjet att samarbeta dels med Sweco, som även var med och sponsrade oss förra året. Vi har även nyligen knutit Addnature till oss och deras sortiment  tror jag attraherar många av våra härliga löpare.

Våra silversponsorer består än så länge av Shewee, en finurlig liten mackapär som gör att kvinnor kan kissa stående. Perfekt ute på löprundan när du vill slippa brännässlor i baken eller ute på stan när de offentliga toaletterna är eftersatta. Vidare ser vi att NEH även i år finns med oss. De kommer precis som förra året att hjälpa oss med trycksaker inför loppet. Tusen tack! Givetvis behåller vi Trimtex som silversponsor också, deras pannband var jättepopulära förra året och årets kommer i en tunnare mer sommaranpassad variant. Riktigt snygga!

Enervit stod för energin vid vätskestationerna förra året och kommer så att göra även i år. Vi lovar sportdryck och energi vid varje station för att hålla er pigga och starka hela vägen in i mål!

IPG och tidningen Active Escape går in och sponsrar loppet och kommer även finnas på plats på tävlingen. Ni kan räkna med något riktigt fint från dem i era goodie-bags.

Under loppet är vi enormt tacksamma för stödet från Annas Allehanda som upplåter plats för första vätskestationen och Friskis&Svettis Väddö som hjäper med den andra!

Givetvis är det inte försent för ännu fler sponsorer att gå in och stötta oss, maila på tjejmarathon@gmail.com om ni vill delta i ett av Sveriges största välgörenhetslopp och göra skillnad!

Det här inlägget postades i Sponsorer. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Årets sponsorer

 1. coyntha skriver:

  Behöver ni fotografen även i år? Göran vill gärna ställa upp! 🙂

 2. Alice skriver:

  Hej bästa tjejerna!
  Jag har några ”praktiska frågor”;
  1. Blir det gemensam avfärd från Tekniska Högskolan i år igen?
  2. Blir det samma bana som förra året? Kollade gamla inlägg för att se banan (jag deltog inte förra året).
  3. Är det några som skall övernatta i Grisslehamn eller ska alla/de flesta övernatta i Sthlm?
  4. Något annat som vi bör tänka på inför årets upplaga av Tjejmarathon?

  Börjar bli lite lätt nervös….

  • tjejmarathon skriver:

   Hej Alice! Då ska vi se.
   1. Nej, tyvärr. Lättast är att ni arrangerar samåkning. Vi hade en buss förra året men nu är ni nästan 3 ggr så många, svårt att fixa rent praktiskt. Men diskutera gärna med varandra i fb-gruppen så alla kommer på plats!
   2. Ja, exakt samma bana. 🙂
   3. Denna överlåter jag till löparna att svara på.
   4. En fulladdad mobil, en del sprang lite vilse på klipporna i fjol och det är skönt att kunna ringa och säga att ”hej, jag hittar inte!” 🙂

   Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s