Inspirationsföreläsning med Miranda Kvist i Göteborg

Stockholmarna har äran att lyssna på fantastiska Sophia som föreläser på måndag, ni missar väl inte det? Nu är det även dags för Göteborgarna att inspireras.

Här i Göteborg har vi den stora äran att få lyssna på Miranda Kvist i tjejmarathons regi. Jag är både glad och stolt över att vi får samarbeta med den här inspirerande och duktiga tjejen.

Miranda är ett riktigt energiknippe och en fantastiskt duktig löpare med bland annat Kilian Classik (45 km terräng), Åre fjällmaraton (43 km ännu mer terräng) och Trail Laga D´Orta (63 km, gissa? Jo, terräng!) i sin upplevelsebank. Förutom att hon är en alldeles strålande inspiratör och föreläsare så är hon en av grundarna till Sveriges absolut största satsning på terränglöpning, Team Nordic Trail.

Onsdag den 17 april finns hon på plats i Göteborg för att dela sina upplevelser med oss och inspirera alla tjejmarathonlöpare inför det häftiga äventyr som väntar er. Vi har 40 platser och 15 av dem är reserverade för er som är anmälda till loppet, övriga platser är öppna för alla som vill komma och lyssna!

Tid: 17 april 17.00-18.30

Plats: Karlavagnens idrottscenter, Industrivägen 37, Sävedalen, Göteborg

Kostnad: Valfri summa doneras till vår insamling, antingen genom insättning här eller genom att lägga en slant i bössan på plats. OBS! Jag vet att det varit mycket funderingar kring vad som är en lagom summa på dessa föreläsningar, jag tycker 100-200 kronor är ett bra riktmärke, men ni ger det ni känner att ni vill ge. Självklart får ni ge mer om ni vill! 🙂

Anmälan: Senast 16 april till tjejmarathon@gmail.com

OBS! Först till kvarn!

Det här inlägget postades i Sponsorer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s