Öppet långpass i Stockholm 5/5 och info om föreläsningen

Hej alla!

Jag har just varit hos Hungerprojektets samarbetspartner Exceed och deras fina lokaler på Kungsgatan.  Vi har några platser kvar till föreläsningen 874 kl och vi vill gärna fylla den!

Vill du lära dig mer om kost före, under och efter träning är du varmt välkommen att anmäla dig genom att maila oss på tjejmarathon(@)gmail.com. Du behöver inte betala något utan kan om du vill ge en donation i bössa eller sätta in en slant till Hungerprojektet efteråt.

Långpass i Stockholm söndagen 5e maj- save the date

Dags för långpass igen! Detaljerna är inte satta än men planen är att utgå från World Class på Döbelnsgatan som sist. Jogga i lugnt tempo (runt 6:30) och  passera tunnelbanestationer så man kan avvika när man vill. Jag gillar Brunnsviken så vi springer där i närheten och fikar förmodligen vid Ulriksdals Slott. Vi tar sikte på 25 kilometer och passar på att prata lite terränglöpningteknik på vägen.

Bjud gärna med dina vänner- jag skapar ett facebookevent snart!

Tills dess får jag passa på att länka er till den fina artikeln om Gustav och Ellen på jogg.se. Där kan få inspiration om hur ni kan boosta er insamling! Kräv vänner och famil på  X kr per kilometer och låt den sista vara riktigt dyr! 🙂

Lycka till! // Annie

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s