Startlistan är igång

Hej alla!

Mycket händer bakom kulisserna! Vi har fått eminent hjälp av Maria för att stärka upp teamet lite. Vi gör detta helt ideellt på kvällar och helger och ibland får man vänta på svar men svar kommer :).

Nu är startlistan uppe- jag kommer att matcha listan mot betalningar på kontot. Hela 78 personer alltså anmälda och har du anmält dig- kolla att du är med. Maila oss annars på tjejmarathon( @) gmail.com. Svar kommer som sagt kanske inte direkt men oroa dig inte!

Nu när ni är anmälda så är det både träning och insamling på schemat! Ingen press med något av det men ni som anmält er tills i söndags ska ha fått mail med träningsprogram som ni kan använda om ni behöver det. Planer finns på gemensamma långpass- kika gärna in på Facebooksidan där ni kan komma i kontakt med varandra lätt!

Insamlingen- ja där är det fantasin som är den enda begränsningen! 100 kr / kilometer från kollegorna? Ragga av famijen? Starta en egen Facebooksida? Baka kakor och sälja till fikat? Själv ska jag ju inte springa men ger 1 kr per kilometer jag springer och jag lovar er att det blir dyrt i år :).

Varmt varmt välkomna till  vår fina goda ultrafamilj och en sjuhelsikkes resa! Nu kör vi!

Hälsningar Annie

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s