Lite uppdaterad information

Hej på er!

Även om den här bloggen riktar sig till alla de som vill stötta oss eller bara är intresserade så är det här inlägget rätt fokuserat på er som ska springa! Vi kommer att skicka ut tävlingsPM närmare start och lägga en sida med ”Loppaktuellt” där det senaste kommer att ligga. Vi rekommenderar att du letar upp både eventet ”Tjejmarathon” på Facebook samt vår community där. Det går snabbt att informera där.

Angående anmälan

Vi har 8 platser kvar! Så kom igen och peppa . Vi behöver anmälan senast 25 maj för att man ska få allt medalj!

Ang insamlingen

Jag har räknat lite (ja det är jag som är revisorn! :)) och jag tror att vi kommer landa på mer än 100 000 kronor! Helst skulle vi vilja komma upp i 150 000 och nu har vi några veckor på oss! Det är helt ok att sponsorer sätter in pengar direkt på Handelsbankenkontot. Ni får gärna rapportera antingen i kommentarsfältet eller på mail hur mycket ni samlat in hittils så får vi en peppande summa att rapportera!

Tjejmarathon drivs genom en ideell förening så de företag som vill ha ett kvitto kan få det! Föreningen är under bildande så det tar några veckor!

Angående loppet

Det kommer att gå en buss från Norrtälje busstation till starten som det kommer mer information om. Ja- det kommer vara tidtagning om man vill. Ja jag kommer att cykla sträckan på en MTB med två Garmin och en Runkeeper för att mäta upp exakt 50 km.

Ja det kommer vara fantastiskt vackert och ja det kommer vara terräng- men även lite asfalt! Och ja ni kommer fixa det. Det är flera som kommer att ta det lugnt och vi har hela dagen på oss!

Enervit sponsrar med sportdryck under loppet så testa gärna deras grejer innan, så magen tål.

Längs banan kommer vi att ha tre vätske- och energistationer. Efter ca 15, 30 och 40 kilometer. Där finns vatten, cola, sportdryck, juice, kaffe, mackor, bars, saltlakrits, choklad, köttbullar osv. Om ni har speciella önskemål kring dessa stationer så skriv en kommentar, vi tillhandahåller allt ni önskar!

Vid målgång har vi fått hyra ett sött hus som heter ”Kalaset” och där har vi nästan havsutsikt och badstrand runt hörnet. Duschar finns i närheten nere vid hamnen där vi även kommer att ha ett bord och en aktivitet under dagen – men det kommer ni inte märka något av! 🙂

I och utanför huset ovan kommer vi att ta hand om er vid målgång. Goodiebag får man förstås när man tagit sig 50 kilometer! Det kommer finnas både mat och dryck och sånt som man brukar vilja ha när man går i mål. Vi som vill stannar kvar tills kvällen.

Ni som vill sova över efter loppet i Grisslehamn kommer att inkvarteras 2-3 tillsammans hos lokalt boende och dagen efter ska vi lösa något frukost/brunschaktigt. Alternativt så löser vi en buss tillbaks till Norrtälje senare på kvällen den 16e.

Ni som vill ha boende i Stockholm med omnejd innan loppet håller jag på och löser. Vi är flera som kan ställa upp med sängplatser så det kommer att lösa sig. Annars har jag trippelrum på g för en rimlig summa på ett hotell. Vi återkommer men maila oss gärna om du har frågor om boende: annsofie.forsmark@spray.se

Om ni kan så sätt av fredag eftermiddag 15 juni då vi erbjuds att hänga på Kiropraktorkompaniet och kan lösa det mesta av sista-minutenkaraktär!

Det var nog det jag hade nu! Fortsätt gärna maila lite info om er själva till tjejmarathon@gmail.com och alla ideer och input är välkomna!

Sköt om er och spring för livet! // Annie och Madde

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite uppdaterad information

  1. erika skriver:

    Åh vad jag är glad att ni finns och fixar allt det här fina roliga underbara 🙂

  2. Nina L skriver:

    Låter som om det blir en kanondag. Hoppas jag håller nu, bara… Har eventuellt lite mer sponsring/goodie-bag-goodies på gång, ska ringa ett till företag på måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s