Har du börjat ragga sponsorer?

Nu är det mindre än sju veckor kvar till Loppet med stort L. Loppet som ni har förberett er för i flera månader, laddat för, tänkt på, oroat er för, sett fram emot. Spännande, läskigt och magiskt på samma gång, eller hur?

 

Vi arrangörer börjar vara klara med alla förberedelser, maten är fixad, boende till de som vill sova över, energidryck och mat till vätskestationerna är kirrat, vi har funktionärer och sjukvårdare, samt bilar för transport av väskor och eventuella skadade. Vi är på banan helt enkelt!

 

Hur går det för er? Ligger ni i fas med träningen? Saknas det några långpass så är det hög tid att beta av dem nu, varje kilometer du betar av på träning kommer göra det lättare och roligare för dig på själva tävlingsdagen, så träna hårt och vila smart, så är du snart redo för en av ditt livs häftigaste upplevelser.

 

Hur har det gått med sponsorer? Har ni börjat samla?

 

Som ni vet så är tanken att alla som springer hittar sponsorer i sin omgivning som sponsrar med till exempel 5 eller 10 kronor per kilometer du springer. Din man/fru/sambo kan sponsra, sina syskon, föräldrar, arbetskamrater. Du har väl frågat chefen?

 

 

Dessa insamlade pengar går oavkortat till insamlingen. Varenda krona. Dessutom kommer de att motivera dig att orka fortsätta, när benen börjar bli trötta. Om du vet att varje kilometer exempelvis genererar 30 kronor till Kongos kvinnor, (om sambon ger en tia, morsan en tia och bästa vännen en tia) så känns det lite enklare att kämpa på.

 

Så samla alla du känner, berätta för dem om projektet, visa inläggen från sjukhuset och be om deras stöd. Det är dem som kommer att göra den stora skillnaden!

I nästa inlägg berättar vi mer om helgens långpass.

 

Kramar

 

Madde

 

Det här inlägget postades i Praktiskt runt anmälan, Sponsorer. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Har du börjat ragga sponsorer?

  1. Marléne skriver:

    Jag längtar och skräms över att det snart är dags, men jag ser verkligen fram emot det. Hoppas att snön ska försvinna så vi hinner ut på skogsstigarna innan det är dags…
    /Marléne

  2. pladuska skriver:

    jag samlar och samlar men berättar inte mer just nu, hehehe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s