Ultrainspiration på Lidingö Ultra

Hej alla Tjejmarasupporters!

Vilken dag vi har haft på Lidingö! Solen sken och banan var fin och torr. Men vädret gör inte så mycket för kuperingen. ”Vilka backar” var ett uttryck jag hörde många gånger idag.

Banrekordet för Damer rök all världens väg idag när Sophia Sundberg dundrade in på fina 3:49. Alla resultat för Lidingö Ultra 50 och 26 km hittar du här.

Fem stycken tjejmaratjejer kom till start- Ellen och Anneli var tyvärr skadade idag. Alla glada och taggade på startlinjen med olika bakgrund men samma backar och sträcka framför sig. Lidingö är kuperat vart man än beger sig blev jag varse som snabbt skulle ta mig ut till abborrbacken för att heja. Upp och ned..

Men jag hann dit och alla såg pigga och starka ut vid toppen av backen som mäter 48 meter över havet.

Lidingö Ultra är alltså antingen 50 km långt eller 26 kilometer. Båda bansträckningarna är kuperade, utmanande men otroligt vackra med vattennära löpning på flera ställen.

Start och mål går på Lidingövallen där vi som inte sprang kunde vila i solen och heja löparna i mål. Vi picknickade tillsammans och hejade in alla i mål.

Mycket prat om loppet som nu bara är 7 veckor bort. Vi hoppas fortfarande bli fler och att ni sprider loppet så mycket ni kan. Visst kan man springa snabbt på Tjejmarathon- men det går lika bra att ta god tid på sig. Vi lämnar ingen bakom!

Här får ni lite fina bilder från LU idag, på tjejerna, på tröjorna på löpglädje i solsken!

Det här inlägget postades i Gemensamma träningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s