Sweco kliver in som guldsponsor

Det är fantastiskt det här med att arrangera ett lopp. Vi var inställda på att få jobba hårt, och vi såg fram emot det! Vi var också inställda på att få använda vår fantasi och alla våra idéer för att hitta företag som skulle kunna stötta vårt projekt. Vi var däremot inte alls förberedda på allt stöd vi skulle få från människor i vårt redan befintliga nätverk! Den senaste sponsorn av Tjejmarathon är ett företag som går in och hjälper oss helt utan att vi själva varit engagerade. Istället kan vi tacka vår fantastiska Tjejmarathon-deltagare Wanja Strid för att Sweco nu väljer att gå in och stötta oss som guldsponsor.

Sweco är Sveriges ledande konsultföretag inom teknik, miljö och arkitektur. De arbetar sedan tidigare med Läkare utan gränser, där de är en huvudsamarbetspartner. Personal från Sweco har arbetat med organisationens olika projekt runt om i världen, bland annat i Liberia och på Haiti. De samarbetar även med Mattias Klum i hans projekt Expedition Sverige.

Utöver detta engagerar sig företaget i ett antal stora projekt, såväl här i Sverige som utomlands, bland annat ett projekt för hållbar stadsplanering i Kina, ett miljöprojekt i Sudan och ett vattenprojekt i Sudan.

Det känns ärofyllt att få ta del av Swecos otroligt fina engagemang i miljö, djurliv, natur och humanitär hjälp. Tjejmarathon tackar för förtroendet och inbjuder alla anställda på Sweco att själva delta i loppet!

Det här inlägget postades i Sponsorer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s