Vi presenterar stolt vår första loppsponsor!

Jag och Madde och våra volontärer gör ju allt detta helt ideellt. Det gör vi med största glädje- det ger så otroligt mycket att organisera det här loppet! Dock har vi insett att om loppet ska bli riktigt bra, så behöver vi lite ekonomisk marginal. Vi vill att alla som sponsrar oss ska kunna ge direkt till ändamålet men insåg ändå att vi behövde en partner som kan stötta lite kostnader runt loppet, det är en del att fixa med för att en massa underbara tuffa tjejer ska i lugn och ro kunna ta sig de 5 milen längs banan.

Vi vill därför Tacka med stort T Mattias Reck från Balansera Tester och Coaching. Mattias är en mångfasetterad coach och idrottare som är tränarutbildare på Svenska Cykelförbundet, coachar Sverigest bästa cykellag, föreläser och utför tester för såväl motionärer som elit, cyklister som löpare. Jag ser fram emot Mattias föreläsning Uthållighetsträning: från motion till elit WorkoutÅre i maj!

Tack Mattias för ditt stöd som hjälper oss göra loppet ännu bättre. Passa på att spana in Mattias hemsida så ser du att han kan hjälpa med såväl löpning som cykling, träningskonsultationer, program, tester med mera!

Och vill du eller ditt företag stötta loppet är ni hjärtligt välkomna. Vi kommer fortsatt att försöka hålla kostnader till ett minimum och söka sponsring för allt som behövs så ännu mer pengar kan gå till ändamålet!

Det här inlägget postades i Sponsorer. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi presenterar stolt vår första loppsponsor!

  1. Ping: Läs senaste numret av Fitness Magzine! « Runnerslove- en kärlekshistoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s