Anmälningsformuläret och artikel i Norrtelje Tidning

Hej alla!

Hoppas alla mår riktigt bra! Madde är i toppform och jag är dyngförkyld men några timmar på soffan i helgen gav tid att göra i ordning vårt anmälningsformulär.

Det är viktigt för oss att veta hur många vi är, just nu är det folk som anmält sig på Facebook som inte gjort det på sajten. Vi behöver alla samlade på ett ställe både för tshirtbeställning och annat viktigt. Så snälla alla underbara tjejer- ta några minuter till att fylla i din anmälan HÄR.

Senast i veckan syntes vi i lokalpressen. Vi har eldsjälar i Grisslehamn bland annat Gill på Mats Persgården i Grisslehamn som hjälper oss med kontakter på plats. Tack Gill för att du tipsade Norrtelje Tidning. Jag har inte lyckats hitta artikeln på nätet. Men en av våra löpare, Magdalena fotade och scannade in. Håll till godo nedan. Och ja- min syster är med och hjälper till, hon rycker i massa trådar som jag och Madde behöver hjälp med. Tack Kristina! Och tack alla som sprider loppet, erbjuder hjälp, anmäler sig och finns där när vi behöver hjälp!

Det här inlägget postades i Praktiskt runt anmälan, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s