Tjejmarathon + ChallengeMore = sant

Hej alla! Vi är otroligt stolta och glada över att få presentera en ny samarbetspartner- ChallengeMore. Erika kontaktade oss för några veckor sen och sen dess har de slipat på ett erbjudande, en service och en lösning till er som ska springa.

ChallengeMore är en ny tränings och motivationssajt som har som mål att göra din träning ännu roligare och mer utmanande. Att hjälpa dig med motivation till att springa den där extra kilometern, ta trapporna istället för hissen eller pröva någon ny träningsform. Du kan delta i redan färdiga utmaningar som passar just dina mål eller varför inte skapa en helt egen utmaning och utmana vänner och bekanta? Klarar du dina utmaningar får du också en online medalj som kvitto. I tjänsten ingår:

 • Träningsdagbok
 • Utmaningar
 • Statistik
 • Kostdagbok

ChallengeMore har nu gjort vår Tjejmarathonutmaning till en motiverande, peppande och social 3-stegs utmaning. Ni som anmält er  och uppgett er mailadress kommer få en länk skickad under torsdagseftermiddagen. När ni klickar på länken kommer ni att komma till en egen sida som bara är för just Er. Du får uppge lite information sen har ni access till träningsprogrammen för de första veckorna.

Men inte bara det! Via ChallengeMore’s speciella utmaning för Tjejmarathon kommer ni i kontakt med de andra som ska springa och kan fråga, peppa, tipsa, sucka, tjoa och tjimma till varandra. Självklart är jag och Madde med också! Dessa sidor är alltså specifikt framtagna för Tjejmarathonlöpare.

Och du som inte kan vara med av någon anledning- tro inte att du blir utan. Registrera dig på ChallengeMore’s hemsida och så kommer vi lansera en 50 k Challenge för er med.

ChallengeMore är dessutom intresserade av att utveckla sin tjänst så tveka inte att komma med ideer och önskemål.

Väl medlem på ChallengeMore kan du om du vill uppgradera till deras PRO-version. Det kostar bara 29 kr/månad och ChallengePro ger de första två månadsavgifterna oavkortat till vår insamling om du som Tjejmarathonlöpare uppgraderar.

Om ni andra gör det så doneras första månadens avgift. Så tveka inte utan passa på att skapa ett motiverande forum för din träning under 2012.

Sådär- då loggar vi in och börjar träna, eller hur?

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tjejmarathon + ChallengeMore = sant

 1. Alice Sundström skriver:

  Hallå där!

  Jag kommer inte in Challange More, längre! Mitt lösen har slutat att fungera och jag får heller inget nytt lösen skickat till mig på min mailadress, vad gör jag nu??? Kan ni hjälpa mig?

  Hälsningar
  Alice

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s