Det där med eldsjälar…?

Jag tänkte gå in och förklara lite mer om hur vi tänkt med insamlingen, då vi fått ganska många frågor kring det.

 

Pengarna kommer in på flera sätt. Dels betalar ni som springer 400 kr i startavgift. En del av det kommer att gå till runt omkring-service, som att köpa in sportdryck, cola, köttbullar, energibars osv till alla vätskestationer. Vi kommer se till att ni får service så ofta som möjligt. De som står vid stationerna kommer att jobba helt idéellt.

 

Som hjälp längs vägen har vi en följebil. Den som kör denna jobbar idéellt men att hyra en bil och tanka den kostar ju pengar. Detta sponsrar Löplabbet med, så inga insamlade pengar behöver slösas på detta.

 

Men!

 

Tanken med er som springer är att ni ska ta hjälp av vänner och familj med insamlingen. För att varje persons löpning ska bli värd så mycket som möjligt så förslår vi att alla i din omgivning sponsrar ditt lopp. Till exempel kan det vara så att din mamma sponsrar med fem kronor för varje kilometer du springer (250 kr). Din bästa vän kanske sponsrar med 10 kr/kilometer (500 kr totalt). På jobbet har du tre stycken som skulle vilja bidra, de ger en femma var per kilometer. Många bäckar små kan i det här fallet bli till en hel flod!

 

Pengarna sätter antingen de in själva, eller så ger dem de till dig och du sätter in dem. Insamlingen märker du då med ditt namn och ”eldsjäls-spons”

 

Så ut och jaga sponsorer nu, så gör vi den här insamlingen så stor det bara går!

 

//Madde

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s