Vilket engagemang!

Fantastiskt roligt att så många visat intresse för vårt härliga lopp redan! Gensvaret på facebook, funbeat och i våra bloggar har varit enormt, och vi känner oss oerhört ödmjuka inför hur många som valde att besöka vår hemsida redan första dagen.

 

Jag är övertygad om att vi kommer att vara ett väldigt stort gäng tjejer, kvinnor, tanter och damer som tar oss fram längs den vackra Roslagsleden om ganska precis fem månader.   Och alla ni som inte vill springa, det går jättebra att stödja vår insamling ändå. Klicka in på fliken ”Sponsorer, partners och eldsjälar” för att läsa mer om hur just du kan bidra.

 

Vi må vara passionerade löpare, arrangörer, medsystrar och rättvisekämpar, men vi är inga stjärnor på design. Vår tjejmarathon-logga var därför aningen spartansk. Det tog dock inte lång stund innan det förändrades. Fantastiska Cathrin skapade den vackra loggan ni nu ser högst upp på sidan, en rejäl förbättring.

 

Tack för ditt engagemang, och tack alla andra som hjälper oss att sprida informationen om vårt välgörenhetslopp. Ni är alla guld värda!

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s